Klankhealing

Wat is een klankhealing?
Bij een klankhealing maak ik gebruik van stemvorken en klankschalen.
De trillingen van klank werkt in op het fysieke, mentale en emotionele vlak. We bestaan namelijk voor het grootste gedeelte (70%/80%) uit water. Door de resonantie die klank voortbrengt, wordt iedere cel in het lichaam in beweging gezet. Net als een steentje die je in het water gooit en dan allemaal rimpelingen en golfjes in beweging zet. Dit gebeurt er ook als je een klankschaal aanslaat of aandraait in je lichaam. Dit geeft ontspanning in je lichaam, je ontstresst en er kunnen blokkades worden losgelaten… de energie kan weer stromen.

Bij een klankhealing houd je gewoon je kleding aan. Je ligt op een zachte behandeltafel, waar ik met de schalen om en op u lichaam werk. Zo ga ik de chakra’s langs en ook pijnpunten zoals schouders, knieën, onderrug of tussen de schouderbladen kunnen worden behandeld. De trilling en resonantie van de schaal zorgt dat de energie weer kan gaan stromen in het pijngebied en het stimuleert die plek om te helen. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt in werking gezet.

Klanken hebben grote invloed op ons leven en is een krachtig medicijn. Het wordt veel gebruikt door monniken en sjamanen. Je komt in diepere lagen van je bewustzijn, je ziel! Alle klanken hebben hun eigen specifieke trilling en geluid die je in een diepe staat van Zijn brengen. Zo worden blokkades op diep niveau los gemaakt, zodat het getransformeerd kan worden en er weer ruimte in jezelf ontstaat.
Je gedachten komen tot rust en je hart kan zich openen, angsten en weerstand kunnen worden losgelaten. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe energie, ideeën en daarmee zet je nieuwe stappen op je pad in het leven.

Intuïtief stem ik mij af op jou en wordt het een healing waar je op dat moment behoefte aan hebt. In het voorgesprek bespreken we waar je graag verandering in wilt aanbrengen in je leven, misschien heb je een hulpvraag? Zo zal iedere healing anders ervaren kunnen worden, omdat er intuïtief is  afgestemd op jouw processen in het leven. Soms wordt je even uitgenodigd om naar binnen te gaan om inzichten op te doen van conditioneringen, structuren die actief zijn in je leven. Hoe mooi zou dat zijn om deze los te mogen laten zodat er weer rust, liefde en energie kan gaan stromen.

Tarief
De investering in jezelf is €80,-