Inca sjamanisme

Op dit moment volg ik het tweede en laatste jaar van mijn opleiding ‘Inca sjamanisme’

Sjamanisme betekent: in dienst van moeder aarde (Pachamama). Het is een levenswijze…

Sjamanisme vind je over de hele wereld. Kort samengevat is sjamanisme ‘leven met de natuur en werken met energie en spirits’. Leven vanuit je eigen kern, je eigen natuurlijke staat van zijn. In het sjamanisme gaan we er vanuit dat alles een ziel heeft. Mensen, dieren, planten, stenen, water, planeten enz. Alles is levend en maakt deel uit van het grote geheel. Alles heeft een spirit en bestaat uit energie!

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot het sjamanisme, willen er meer van weten of er mee werken. In deze tijd worden we ons steeds meer bewust van de veranderende energieën en transformatie die plaats vinden op Aarde. We gaan steeds meer leven vanuit ons gevoel en minder vanuit het denken. We komen meer in contact met onze eigen ziel, of anders gezegd spirit. Dit is een prachtige ontwikkeling maar ook een moeilijke. In deze tijd zitten nog veel mensen vast in het oude systeem en dus moeten wennen aan een andere manier van denken, voelen en doen.

Je spirit dat ben jij, jouw essentie en is groots. Laat je leiden door je spirit en volg je eigen flow, je eigen pad. Leef je eigen leven vanuit je hart, volg je eigen pad, doe wat goed is voor jou en waar je hart een vreugdesprongetje van maakt. Daarvoor zijn we naar de Aarde gekomen.

Veel mensen lopen vast in de maatschappij en komen thuis te zitten met een burn-out. De reden is vaak dat ze niet het leven leiden waarvoor ze hier op aarde zijn gekomen. Je bewandelt de verkeerde weg en wordt door de burn-out terug gefloten om weer bij jezelf terug te komen. En dat is alleen mogelijk in rust… Niets gebeurt zomaar in het leven, alles heeft een reden EN een doel!

Behandeling

Een behandeling bestaat altijd uit:
– Verwijderen van zware energie (Hucha).
– Verwijderen van oude energie uit het verleden die ons niet meer dient.
– Opschonen van de chakra’s en weer opvullen met schone energie (Sami).

Iedere behandeling die je zal ontvangen is anders.

In een behandeling ontvang je vaak nieuwe inzichten voor de toekomst, voel je je een stuk lichter en sleep je vervuilde en zware energie niet langer met je mee. Je krijgt je weer helder zicht in wat je wilt in je leven en misschien worden er antwoorden aangereikt waar je al langer naar op zoek was.

Jouw hulpvraag wordt in de behandeling meegenomen zodat daar inzicht in mag komen of healing in mag ontstaan. Er gebeurt wat er mag gebeuren dus dat is niet te beïnvloeden… Alles gebeurt in het juiste tempo op het juiste moment.

De investering in jezelf voor deze behandeling/sessie kost 60 euro. De behandeling inclusief gesprek duurt ongeveer 2 uur.