Behandelingen

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Mijn behandelingen bestaan uit verschillende energievormen zoals Reiki, Shamballa of Sirius energie. Intuïtief voel ik in welke vorm van energie het beste bij u past! Ook werk ik met verschillende edelstenen, de drum, ratel, ankh of klankschaal. Dit stimuleert de doorstroming van energie in uw lichaam waardoor blokkades worden opgeheven en de energie weer goed kan gaan stromen. Dit alles zorgt voor een intense healing en zo werken we aan een goede balans tussen lichaam en geest! 

U komt op de behandeltafel te liggen met een rustgevend muziekje op de achtergrond en u kunt uw kleding gewoon aanhouden. De energie gaat daar gewoon doorheen. De behandeling start bij het hoofd en gaat verder langs het lichaam. Energie kan aanvoelen als warmte, eventueel kou of tintelingen. Soms voelt het in uw lichaam als een aangenaam zacht stromend riviertje. Bij een behandeling raak ik u op sommige plaatsen zacht aan. Als u daar problemen mee heeft kan ik mijn handen ook een stukje boven het lichaam houden. Wat u zelf prettig vindt.

Wat is Shamballa energie?

Shamballa is een soort gelijke energie als Reiki maar dan vele malen sterker. Ik kan het u het best uitleggen in de sterkte van een lamp…Reiki is een 10 watt lamp en Shamballa een 100 watt lamp. Dus de energie is 10 keer sterker en krachtiger, maar toch heel zacht en warm om te ontvangen. Een hele liefdevolle energie!  

Bij al mijn behandelingen wordt er gewerkt aan de chakra’s en ook uw aura wordt bij iedere behandeling geschoond! Tot slot gaat u goed geaard naar huis!

Om het effect van een energetische behandeling goed te kunnen ervaren is het raadzaam om meerdere behandelingen achter elkaar te nemen. Eerst 1 keer per week en daarna verdeeld over meerdere weken. Iedere behandeling zult u anders ervaren omdat er steeds aan verschillende stukken zal worden gewerkt. Vaak kunt een na een paar behandelingen het verschil goed merken. Uw energie begint weer toe te nemen en u zult weer krachtiger in het leven staan en uw grenzen beter aan kunnen geven. U zult zich een stuk vitaler voelen. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn…de ene persoon is na 3 tot 4 behandelingen weer happy en de ander heeft er 5 of 6 nodig. 

Na afloop van de behandeling praten we nog even na en drinkt u nog een glaasje water.

Tarief
Een energetisch consult 50 euro. U krijgt hiervoor een behandeling met voor- en nagesprek, samen ongeveer 1.30 uur.