Cursussen

Reiki cursussen worden gegeven volgens het Usui-systeem. Iedere cursist leert om te gaan met de levensenergie en in elke cursus word aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

Reiki 1 cursus bestaat uit 2 dagen (4 dagdelen). Per dagdeel staat een thema centraal waarin u leert Reikibehandelingen te geven. Daarbij behoren 4 inwijdingen die uw energiekanalen openen waardoor u beter instaat bent de energie te ontvangen en door te geven. Er wordt een reinigingsproces in gang gezet waardoor u uzelf intuïtief en spiritueel ontwikkelt. U wordt zich beter bewust van uw mogelijkheden.

Reiki 2 cursus bestaat uit 1 dag. U leert met gebruik van symbolen levensenergie op afstand te sturen. Hierbij ontvangt u één inwijding. Bij Reiki 2 leert u te werken met drie symbolen waardoor u reiki op afstand kunt sturen. De uitgezonden signalen zijn een vorm van energie. De drie symbolen werken op het emotionele, het mentale en het fysieke niveau waardoor ook uw eigen ontwikkelingsproces verder wordt gestimuleerd. Reiki 2 is een verdieping van de Reiki 1 cursus.

Tarieven
Cursus Reiki 1 € 150,-
Cursus Reiki 2 € 200,-